Viser alle 8 resultater

Fødselsdag

Casio retro

199.00 kr.

Casio retro sort digital ur med blå skive. Uret har flere funktioner som 1 daglig alarm, stopur, timer og automatisk kalender. Uret er vandafvisende. Der medfølger 2 års garanti på urværket.

Fødselsdag

Casio Classic

299.00 kr.

Casio Classic digital med både 12 og 24 timers visning. Uret har flere funktioner som 1 daglig alarm, stopur, timer og lys. Uret vandtæt til 5 ATM. Der medfølger 2 års garanti på urværket.

Fødselsdag

Casio Classic

399.00 kr.

1 daglig alarm Urets batteri kan holde i ca 10 år ved normalt brug Ved et tryk på en af urets knapper lyser hele urets display op Automatisk kalender der viser dato, dag og måned. Når den er indstillet, vil den altid vise den korrekte dato Uret kan vise tiden i enten 12-timers eller 24-timers format Lyden når man benytter knapperne på uret kan slås fra. Indstillet alarmer og nedtællinger påvirkes ikke af dette Præcis måling af den forløbne tid, splittid og totale tid ved tryk på en knap. Stopuret kan køre i op til 24 timer før det nulstilles Nedtællingsfunktionen gør det muligt at huske specifikke begivenheder eller tidspunkter. Funktionen kan indstilles fra 1 sekund og op til 24 timer Spænde Uret kan give en diskret påmindelse ved at vibrere i stedet for at en alarm lyder Uret er vændtæt ned til 100 meter og kan derfor bruges til at svømme og dykke med Uret kan indstilles med visning af en ekstra tidszone Resin fiber gummi rem Resin urkasse Urets kasse er acryl Overfladen på urglaset er kupplet. Dette giver et højt niveau af stabilitet og modstand mod tryk

Gaver til ham

Casio Classic

399.00 kr.

Casio classic digital ur med flere funktioner som, 5 daglige alarmer, stopur, automatisk kalender der viser ugedag og dato, lys, både 12 timer og 24 timers visning samt nedtælling og splittid. Uret er vandtæt til 10 ATM og der medfølger 2 års garanti.

Fødselsdag

Casio Collection

349.00 kr.

Casio Collection herre digitalur i sort, med flere funktioner som, alarm, stopur, tidtagning med split tid, lys og både 12 timer og 24 timer visning. Uret re vandtæt til 5 ATM og der er 2 års garanti på uret.

Fødselsdag

Casio G-shock

999.00 kr.

Casio G-shock herre ur. Uret har flere funktioner, lys, uge dag visning, stopur, alarm og så er det shock resistent. Uret re vandtæt til 20 ATM og der er 2 års garanti.

Gaver til ham

Casio collection

349.00 kr.

Casio collection digital ur med 24 timers visning, stopur og alarm. Uret er vandtæt til 5 ATM. Der er 2 års garanti på uret.

Herre ur

Casio

599.00 kr.

Casio herre ur. - Verdens ur - 5 daglige alarmer - Auto kalender - 100 meter