Persondatapolitik

Vi indsamler automatisk oplysninger om dig og din brug af Ure, guld sølv når du besøger vores hjemmeside. Det er oplysninger om hvilken browser du bruger, din ip-adresse, herunder din netværks lokation, informationer om din computer og hvilke søgetermer du bruger på ure, guld sølv.

Vi deler oplysninger om dig med vores leverandør af it-service, offentlige myndigheder.

Vores eksterne revisorer, Facebook, Instagram og Google med henblik på fremvisning af markedsføringsmateriale på deres platform.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Kultorvets ure guld sølv

Frederiksborggade 4

1360 København K

CVR: 10692997

Tlf 33138545

Mail: ure-guld-soelv@hotmail.com

Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
 

  • Når du køber varer online på www.ureguldsoelv.dk
  • Når du kontakter os via kontaktformularen eller via e-mail
  • Når du tilmelder dig Ure, guld og sølvs nyhedsbrev
  • Når du deltager i en af Ure, guld og sølvs konkurrencer

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordrer i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Ure, guld og sølv fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.ureguldsoelv.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre.

Vi indsamler information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugeres brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

 

Nyhedsbrev

Når du giver samtykke til at modtage nyheder og tilbud m.m. fra os, indsamler vi oplysninger om dit navn, firmanavn, e-mail og evt. mobil nr. Når du modtager nyhedsbrevet registrere vi om du har åbnet det og hvilke artikler du klikker på.

Formålet er at bringe nyheder, der er relevante for læserne og at markedsføre Ure, guld sølv events og øvrige produkter.

Andre modtagere af personoplysninger

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord og GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DIBS og NETS som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside i forbindelse med køb vil blive opbevaret i DIBS datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Ure, guld og sølvs anvendte fragtfirma.

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Ure, guld og sølvs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Ure, guld og sølvs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Ure, guld og sølvs vegne og i overensstemmelse med Ure, guld sølvs instruks.

 

Overførsel til tredjelande

Dine personoplysninger overføres i forbindelse med nyhedsbrevet til MailChimp i USA. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA (jfr. EU-US Privacy Shield), og MailChimp er ydermere certificeret i EU/US Privacy Shield.

Sletning af personoplysninger

Oplysninger opbevares i den periode, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår under “Anvendelse af personoplysninger”. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Cookies

Hos Ure, guld sølv anvender vi cookies i overensstemmelse med cookiepolitik.

Vi bruger cookies for at tilpasse vores indhold, og huske dine præference, og vise målrettede annoncer til dig.

Cookies er en tekstfil, som lægges på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din computer.

Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form.

Cookies er nødvendigt for t webshoppen fungere korrekt på en brugervenlig måde, trækker de deres samtykke tilbage, så kan oplevelsen ændres og det vil ikke være muligt at lave personlige tilbud/annoncering til kunden.

Cookies husker bl.a. hvad du har lagt i kurven, om du har besøgt webshoppen før.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vores hjemmeside er desuden SSL certificeret, hvilket betyder at data, der sendes til vores webshop er krypteret. Dette betyder, at dine oplysninger (fx kreditkortoplysninger) er private, når de sendes til vores webshop.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på ure-guld-soelv@hotmail.com eller på tlf. 33138545.

Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

Ændring af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på ure-guld-soelv@hotmail.com eller tlf. 33138545. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Ure guld sølv

Frederiksborggade 4

1360 København k

 

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 14 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Denne persondatapolitik er senest opdateret 02/07.2019.

Følg @Ureguldsoelv på Instagram