Bytteservice

Vi bytter til anden vare i 30 dage fra gavedato. Vi bytter over hele landet i mere end 300 butikker, hos medlemmer af guldsmedeforeningens bytteservice. De fleste kan ses her. Varen skal være i original emballage, med gyldigt byttemærke eller bon og i ubrugt stand. Vi tager ikke varer retur og giver ikke pengene tilbage, medmindre der er tale om skriftllig særaftale og her kun i den butik der har indgået aftalen.
 

Fortrydelsesret

Ved køb på nettet har du 14 dages fortrydelsesret, som starter fra aflevering af pakken hos dig eller i din postkasse. Du er selv forpligtede til at betale for porto, såfremt pakken skal sendes retur. Kontakt os gerne, så vi sammen kan lave en aftale.

Reklamation

Vi følger købeloven og giver 2 års reklamationsret på alle varer. Vi giver 2 års garanti på urværket i alle ure. Vi giver individuelle garantier på reparation og rens af urværker på 6 måneder og opefter.
 
Der gives ikke nogen garanti på smykker, da det er ting der bruges meget forskelligt.
Skulle der opstå et problem, vil vi  dog til enhver tid kigge på, hvorfor og hvordan det er opstået, nogle gange kan smykket repareres andre gange ombytter vi.  Betalingen for denne reparation/ombytning, afgøres af om skaden er selvforskyldt eller skyldes en dårlig fabrikation fra starten af.
 
Vi sætter en ære i altid at give udførlig vejledning i brug og vedligeholdelse af alle vores produkter. Du er altid velkommen til at komme ind, hvis du er i tvivl. Vi tilbyder også rens og reparation af stort set alle smykker og ure.

Følg @Ureguldsoelv på Instagram

Instagram did not return a 200.