Bytteservice

Vi bytter til anden vare i 30 dage fra gavedato. Vi bytter over hele landet i mere end 300 butikker, hos medlemmer af guldsmedeforeningens bytteservice. De fleste kan ses her. Varen skal være i original emballage, med gyldigt byttemærke eller bon og i ubrugt stand. Vi tager ikke varer retur og giver ikke pengene tilbage, medmindre der er tale om skriftllig særaftale og her kun i den butik der har indgået aftalen.
 

Fortrydelsesret

Ved køb på nettet har du 14 dages fortrydelsesret, som starter fra aflevering af pakken hos dig eller i din postkasse. Du er selv forpligtede til at betale for porto, såfremt pakken skal sendes retur. Kontakt os gerne, så vi sammen kan lave en aftale.

Reklamation

Vi følger købeloven og giver 2 års reklamationsret på alle varer. Vi giver 2 års garanti på urværket i alle ure. Vi giver individuelle garantier på reparation og rens af urværker på 6 måneder og opefter.
 
Der gives ikke nogen garanti på smykker, da det er ting der bruges meget forskelligt.
Skulle der opstå et problem, vil vi  dog til enhver tid kigge på, hvorfor og hvordan det er opstået, nogle gange kan smykket repareres andre gange ombytter vi.  Betalingen for denne reparation/ombytning, afgøres af om skaden er selvforskyldt eller skyldes en dårlig fabrikation fra starten af.
 
Vi sætter en ære i altid at give udførlig vejledning i brug og vedligeholdelse af alle vores produkter. Du er altid velkommen til at komme ind, hvis du er i tvivl. Vi tilbyder også rens og reparation af stort set alle smykker og ure.
 

Klagemuligheder

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klage portalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet. Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Følg @Ureguldsoelv på Instagram

No images found.