Viser alle 10 resultater

6,350.00 DKK

Seiko Prospex Alpinist herreur med urkasse i stål og brun rem i kalveskind med trefløjet foldelås. Urskiven er brun med gyldne visere og timeindekser og dato ved klokken tre. Der er indvendig drejekrans, som betjenes med kronen placeret ved klokken fire. Uret har desuden safirglas med anti-refleksbehandlet inderside og lup over datofeltet, skruekrone og gennemsigtig bagkasse. Herreuret har automatikværk med en gangreserve på 70 timer og er vandtæt til 20 bar. Premium Exclusive model.

6,750.00 DKK

Seiko Prospex Alpinist herreur med urkasse i gulddublé og brun rem i kalveskind med trefløjet foldelås. Urskiven er olivengrøn med gyldne visere og timeindekser og dato ved klokken tre. Der er indvendig drejekrans, som betjenes med kronen placeret ved klokken fire. Uret har desuden safirglas med anti-refleksbehandlet inderside og lup over datofeltet, skruekrone og gennemsigtig bagkasse. Herreuret har automatikværk med en gangreserve på 70 timer og er vandtæt til 20 bar.Premium Exclusive model.

5,950.00 DKK

Prospex Automatic ur fra Seiko med ridsefast safirglas og 70 timers gangreserve. Herreuret er skabt med sort læderrem og grøn urskive. Urkassen måler 39 mm.

11,950.00 DKK

Presage herreur fra Seiko med stålkasse. Uret har stållænke, er vandtæt til 10 bar og har safirglas. Skiven er grøn og derudover er uret med GMT automatikværk og gennemsigtig bagkasse. Premium Exclusive model.

Gaver til ham

Seiko Presage Premium

7,950.00 DKK

Seiko Presage Premium herre ur i hardcoated stål, med hardcoated lænke, safirglas, sort skive og automatisk værk. Uret er vandtæt til 10 ATM og har gennemsigtig bagkasse.

7,495.00 DKK

Seiko Presage Premium automatik ur, med flot blå skive og stål lænke. Uret er med safirglas og vandtæt til 10 ATM

5,450.00 DKK

Seiko Prospex Premium herreur med flot sort urskive. Uret har skruekrone, dato og safirglas.

5,450.00 DKK

Seiko Prospex Premium herreur med flot sort urskive. Uret har skruekrone, dato og ridsefast safirglas.

21,950.00 DKK

Seiko Astron med et GPS styret solar værk. Udført i titanium med safirglas. Urkasse og skive i sort.