URE GULD SØLV
København
Eget værksted for ure og guld

Nygade 7 - 1164 København K.
Tlf: 33 12 12 65

Nørrebrogade 39 -  2200 København N.
Tlf: 35 39 26 38

Frederiksborggade 4 - 1360 København K.
Tlf: 33 13 85 45
CVR. Nummer: 10692997
Opdateret feb. 2016
Vi tager forbehold for tastefejl og udgåede varer
Reparerer i alle slags smykker?
Som udgangspunkt ja, men smykker i uædle materialer kan være vanskelige at reparere og kan sjældent betale sig.


Hvad koster det at reparere et smykke?
Selvom der findes standart priser for f.eks. lodning og limning. Er alle priser ligesom smykkerne og skaderne unikke, alt efter hvor lang tid guldsmeden skal bruge på arbejdet, materialer der skal bruges til reparationen m.m. Kom ind i en af vores afdelinger med smykket og vi kan give dig en pris enten med det samme eller et par dage efter.


Hvordan skal jeg behandle mit forgyldte smykke?
Forgyldte smykker er typisk sølv der er belagt med et tyndt lag guld af høj karat. Denne belægning kan slides af, men ved korrekt brug kan den vare i mange år. Ungå brug af cremer, parfume og andre kemikalier direkte på smykket. Og som med andre smykker anbefaler vi at smykket tages af ved manuelt eller snavset arbejde.


Hvad er garantien på mit nyindkøbte eller reparerede smykke?
Der er som udgangspunkt ikke garanti på smykker, fordi det drejer sig om relativt skrøbelige personlige ting, der opbevares og behandles meget forskelligt fra person til person. Du har selvfølgelig to års reklamationsret, på alle varer købt i vores butikker. Reklamationsretten gælder defekter og skader der var til stede på købstidspunktet. I tvivlstilfælde er du altid velkommen til at komme ind, så ser vi på det. Husk at tage smykket og garantibevis/bon/byttemærke med. 


Kan jeg bytte smykker købt hos jer?
Ja, vi bytter i 30 dage i over 300 butikker fordelt over hele danmark.
Se andre ydelser.


Køber i guld og sølv?
Ja. Vi køber 8, 14, 18, 24 karats guld og sterling sølv som vi omsmelter. Vi køber ikke ædelsten. Findes der ikke et godkendt stempel på genstanden laver vi en syreprøve for at fastslå ægthed og karat. Kom ind og hør nærmere.
Ofte stillede spørgsmål.
Reparerer i alle slags ure?
Som udgangspunkt ja, men ure i uædle materialer, kopiure og meget gamle ure kan være vanskelige at reparere og kan sjældent betale sig.


Hvad koster det at reparere et ur?
Selvom der findes standart priser for f.eks. batteriskift og eftersyn. Er alle priser ligesom skaderne variable, alt efter hvor lang tid urmageren skal bruge på arbejdet, materialer der skal bruges til reparationen m.m. Kom ind i en af vores afdelinger med uret og vi kan give dig en pris enten med det samme eller et par dage efter. Hvis det drejer sig om et større stueur, kan urmageren tilbyde at komme ud til dig. Kom ind og hør nærmere.


Hvad er garantien på mit nyindkøbte eller reparerede ur?
Der ydes 2 års garanti på alle urværker. Som udgangspunkt yder vi 6 måneders garanti på reparationsarbejde, men der ydes også individuelle garantier alt efter uretype/mærke, urets alder og reparationens art.
Du har selvfølgelig altid to års reklamationsret, på alle varer købt i vores butikker. Reklamationsretten gælder defekter og skader der var til stede på købstidspunktet. I tvivlstilfælde er du altid velkommen til at komme ind, så ser vi på det. Husk at tage uret og garantibevis/bon/byttemærke med. 


Kan jeg bytte ure købt hos jer?
Ja, vi bytter i 30 dage i over 300 butikker fordelt over hele danmark.
Se andre ydelser.


Hvorlænge holder en urrem?
Alt imellem 6 måneder til 10 år. Det er meget individuelt. Det kommer an på mange ting som f.eks. urremmens materiale, tykkelse og kvalitet, hvormeget uret bliver brugt og hvordan, mængden af syre og fedt i bærerens hud m.m.
De fleste urremme skiftes hvert 1-2 år.